Afgelopen weekend stonden er 3 wedstrijden op het programma. NSA U11 nam het op tegen TAS, NSA U13 had de zware pot tegen Robinhood voor de boeg en NSA U15 stond tegenover SV Prekash.

Als eerste was de U13 aan de beurt. Robinhood is een sterke tegenstander die bekend staat om haar goede jeugdopleiding. Dat bleek ook wel uit de cijfers vooraf. In 3 wedstrijden had “Binhood” 20 doelpunten voor, en 0 tegen. Dat NSA U13 ook geen koekje is bleek wel uit de eerste 5 minuten. NSA kreeg een penalty die door Demencio Dombi werd verzilverd.
Robin Hood kwam al vrij snel terug met de gelijkmaker. Ook de 2-1 viel nog voor rust. De mannen bleven hard werken maar uiteindelijk werd toch het onderspit gedolven en met 4-1 verloren.

Toch konden de mannen van Marlon Felter en Roy van de Stede met een opgeheven hoofd van het veld. Het spel was een stuk beter dan de vorige weken en dat bied goede hoop voor de komende wedstrijd tegen SV Prekash. Om de weg omhoog weer te vinden zal er ditmaal gewonnen moeten worden.

NSA U11 had aan TAS een goede tegenstander. Het was een wedstrijd die op en neer ging en waarbij dikke pech een grote rol speelde. Ballen tegen de paal en lat, net naast of een goede save van de keeper. Wat de jonge honden van trainer Kalloe en Baal ook probeerde, de bal ging er maar niet in. Daarin tegen kwam TAS in de hele wedstrijd 3 x gevaarlijk voor Gyan De Gea, maar 2 keer was het wel raak. De U11 verloor de wedstrijd dus geflatteerd met 2-0. NSA U11 staat komend weekend tegen Puwanani. Weer een kraker van jewelste.

NSA U15 nam het zoals vermeld op tegen SV Prekash. De goede voorbereiding ten spijt, van onderschatting was geen sprake, maar binnen 5 minuten stond al een 1-0 achterstand op het bord. Maar het keurkorps van Shailin Jiawan beschikt over veerkracht, dat bleek al wel in de eerste wedstrijd. Ook hier werd de achterstand snel weggewerkt door de pijlsnelle en koelbloedige Patricio Aarland. Hij werd weggestuurd door Sohail Masram en tekende voor de 1-1. Even later was het wederom Patricio die het net deed bollen. Het was bijna een kopie van de eerste goal maar nu werd hij diep gestuurd door de keihard werkende Jean Pierre Tjoen a Choi.

Helaas kwam de gelijkmaker zwaar onterecht op het bord. Een overtreding bij de cornervlag werd gepromoveerd tot penalty die werd benut door SV Prekash. Met de 2-2 stand werd de rust ingeluid.

Na rust een compleet ander beeld. Geholpen door de meewind werd er op los gecombineerd. Een prachtige rush van Jeremaia Ramnarain en zijn afgemeten voorzet werd in het door gewerkt door de man of the match Patricio Aarland. Om aan alle twijfel een einde te maken knalde Ditrich Orban het leder snoeihard achter de Prekash goalie die alleen maar kon kijken en bewonderen.
NSA U15 is nog zonder puntverlies. Komend weekend staat het fysiek sterke Broki op het menu. Voorwaar geen gemakkelijke opgave.

Het programma voor komende zondag 24 februari:

NSA U11 – Puwanani U11     | 11.30 uur | Locatie Owru Cul
SV Prekash U13 – NSA U13 | 11.00 uur | Locatie SV Prekash (Leiding 9a)
NSA U15 – Broki U15            | 12.30 uur | Locatie SV Prekash (Leiding 9a)

Close